Welkom op het Dakpark

Welkom op het Dakpark

Op negen meter hoogte en met een lengte van zo’n 1.200 meter is Dakpark Rotterdam één van de grootste dakparken van Europa. Een groene oase in een stedelijke omgeving. Naast een verstrekkend uitzicht op wijk en havens, biedt het park een natuurrijke ruimte. Er is volop plek voor sport, spel en vertier. Menig buurtbewoner is in de zomer voor verkoeling te vinden bij de watertrap. Er zijn BBQ-plekken en een heerlijk recreatieveld.

Verspreid over het park kom je diverse tuinen en pergola’s tegen. Ook bevindt zich er een Buurttuin met schapen, kippen, moestuinen, fruithaag en avonturenpad. Stichting Dakpark werkt met een groep vrijwilligers en buurtbewoners aan het groenonderhoud op het park en het beheer van de Buurttuin. Kijk in de agenda wanneer we aan het werk zijn. Iedereen is welkom aan te haken en te genieten van wat het park te bieden heeft. Op duurzame wijze verbindt het Dakpark zo wonen, winkelen, onderwijs, cultuur en recreatie.

Openingstijden van het Dakpark:
April – september: 7:00u tot 23:00u.
Oktober – maart: 7:00 tot 22.00u.

Iets organiseren op het Dakpark?

Als je een feest of activiteit wilt organiseren op het Dakpark, dan moet je dit hier melden en afstemmen met de gemeente. Heb je een idee voor de ontmoetingsruimte in de Buurttuin (het zwarte huisje), dan kun je ons mailen. Het restaurant bovenop het Dakpark heeft een eigen website hier.

Je vindt onze ontmoetingsruimte in de Buurttuin hier:

Graphic van de verschillende plekken voor activiteiten op het Dakpark Rotterdam.

Vraag? Stuur ons een bericht:

Voornaam

Achternaam

Email

Onderwerp

Bericht

Success

Je bericht is verzonden

Error

Het is niet gelukt om je bericht te verzenden.