Hoe kom ik op het Dakpark?

Aan de kant van de woonwijk is het park op vele manieren te bereiken. Bij iedere straat is er een toegang met trappen en schuine paden. Deze paden zijn relatief steil. Ook via Marconiplein of Hudsonplein kan je het park op. Aan de kant van de winkels (Vierhavenstraat), ter hoogte van de Ranzijn, kun je de trap nemen. 

Met het openbaar vervoer

Het Dakpark ligt tussen het Marconiplein en het Hudsonplein aan de Vierhavenstraat in Rotterdam-West en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tram 8, 21, 23, 24, bus 42 en 53 en de metro stoppen allemaal in de buurt van het Dakpark. Het Dakpark ligt op slechts vijf minuten lopen van de haltes.

Met de auto

Via A20 de afslag Spaanse Polder (12), richting Rotterdam West. Bij de stoplichten rechtdoor richting Marconitorens. Na 300 meter linksaf richting Parkeergarage Dakpark.

Parkeren

Het Dakpark is het dak van een parkeergarage met daaronder het winkelcentrum. De supergrote parkeergarage is te bereiken via de parallelweg van de Vierhavenstraat, in twee richtingen in te rijden. Er is altijd plek! De BigShops bestaan uit zo’n 18 winkels. Ga naar website.

Buurttuin met ontmoetingsruimte

De Buurttuin, waar vaak voor activiteiten op het Dakpark verzameld wordt bij de ontmoetingsruimte en waar de moestuinen zijn, heeft geen eigen adres. Op de kaart hieronder zie je waar de ontmoetingsruimte gelegen is: