Meedoen

De Groengroep tuiniert iedere zaterdagochtend van 10:00 – 12:00 uur op het Dakpark. We schoffelen, snoeien en geleiden planten. En we composteren en oogsten in het seizoen kruiden, kweeperen of bloemen. De Groengroep is open voor iedereen die graag tuiniert en het leuk vindt buiten met elkaar te werken aan de eigen buurt. Iedereen is welkom mee te doen! Je hoeft je niet aan of af te melden. Iedere week is iemand aanwezig die weet wat gebeuren moet en uitleg te geven.

Leuk als je een keer aansluit. We verzamelen om 9:45 uur bij de ontmoetingsruimte in de Buurttuin op het Dakpark (tegenover hoek Hudsonstraat/Catharina Beersmansstraat) en van 10:00 tot 12:00 uur werken op het Dakpark. We houden even op tijdens de (school)zomervakantie en kerstvakantie.

Iedere dinsdag, donderdag en zondag van 14 uur tot 16 uur werken vrijwilligers in de Buurttuin. Kom gerust eens kijken en werk een keertje mee.

VRIJWILLIGER WORDEN?

Het Dakpark kan niet zonder vrijwilligers! Zonder hen zouden bijvoorbeeld de tuinen minder mooi zijn, het park viezer, zouden er geen schapen zijn en veel activiteiten konden we niet gratis aanbieden. Je inzet is dus zeker niet voor niets. Bovendien is buiten in het groen bezig zijn goed voor je gezondheid. Verder bieden we je een gezellige club mensen en kennis & kunde. We hebben verschillende vrijwilligerteams, dus hopelijk zit er iets tussen wat je aanspreekt.

SAMENWERKEN OF EEN GOED IDEE?Mensen inspireren iets te gaan doen, dingen uit te proberen, een idee uit te werken: dat is een van de doelstellingen van Stichting Dakpark. Dat kan als ondernemer, maar ook gewoon als bewoner. Wij helpen je daarbij waar nodig. Ook het creëren van ontmoetingen vinden we belangrijk. Daarbij is samenwerken essentieel. Dus maakt niet uit wie je bent of wie je vertegenwoordigt: wij staan altijd open voor goede initiatieven!

ONZE PARTNERS

Ons netwerk bestaat uit diverse partners in de wijk, in Rotterdam en verschillende freelancers:

Wil je ook iets betekenen voor Stichting Dakpark, laat het ons weten!

Hoek hoveniers

ONZE SPONSOREN

Ons werk kan rekenen op veel waardering. Ook gecharmeerd van Stichting Dakpark? Steun ons met een gift, of boek een rondleiding. Hiermee kunnen we ons werk blijvend voortzetten.