Plantjesmarkt in de Buurttuin

Plantjesmarkt in de Buurttuin

Op zondag 14 mei van 14:00 – 16:00 uur is er plantjesmarkt in de Buurttuin van het Dakpark. Moestuinders en andere buurtbewoners die op zoek zijn naar mooie, gezonde plantjes voor in de tuin of op het balkon, kunnen die dan bij ons aanschaffen. De plantjes zijn gezaaid en opgekweekt door de harde werkers van de Voedseltuin.

De Voedseltuin produceert gezonde groenten en fruit voor gebruikers van de Voedselbank en andere sociale projecten in de stad, zoals Pluspunt Rotterdam, de Islamitische voedselbank en WMO Radar. De planten zijn van eigen teelt.

Op de plantjesmarkt kun je terecht voor allerlei soorten groente- en fruitplantjes. Er zijn ook verschillende kruiden en inheemse planten te vinden. De plantjes worden voor een schappelijke prijs verkocht en is een donatie aan de Voedselbank. Je kunt zowel pinnen als contant betalen (neem gepast geld mee).

De plantjesmarkt is natuurlijk ook een leuke gelegenheid om je medetuinders en andere plantenliefhebbers te ontmoeten om ervaringen uit te wisselen over het kweken van groenten, fruit en kruiden. Wij zorgen voor koffie, thee, fris en cake.

Let op:
– Neem zelf een doosje, krat of tas mee waarin je de plantjes kunt vervoeren.
– Als je contant betaalt: zorg voor kleine coupures 😉

De plantjesmarkt met Voedseltuinplantjes is op zondag 14 mei van 14:00- 16:00 in de Buurttuin van het Dakpark. Je vindt ons hier:

Meer activiteiten van het Dakpark staan in onze agenda.