Ondertussen bij het bestuur…april

Ondertussen bij het bestuur…april

BuurtTuin:
De Stadsboerinnen (Meriam Beek, Hetty de Bruyn en Annemieke Westerink) en Rens Labadie van Creatief Beheer hebben met hun Droomtuin-plan het bestuur overtuigd de BuurtTuin aan te mogen pakken. Er komen allerlei activiteiten, voor kids en volwassenen. De tuin wordt een feest voor de zintuigen, mooi en aantrekkelijk en wordt gestructureerd aangelegd. Iedereen is welkom om op zijn of haar eigen manier. Zo kunnen mensen hun eigen stukje moestuin krijgen en samen werken aan een gemeenschappelijk tuin. Bij het tuinieren worden mensen begeleidt, indien gewenst. Zin in? Houdt de agenda en Facebook in de gaten!

Ontmoetingsruimte: Wouter Willers gaat ons ondersteunen bij het maken van het informatieplan voor de gemeente. Subliminal gaat voor ons fondswerven.

Konijnen:
Ook de gebiedscommissie heeft wethouder om actie gevraagd. De problemen en de urgentie is inmiddels bij iedereen doorgedrongen. We hebben de wethouder uitgenodigd om te komen kijken en samen oplossingen te organiseren.

12 april is er een bijeenkomst over de lift. Hopelijk krijgen we dan positief nieuws te horen!
Ook op 12 april komt de gebiedscommissie bijeen om te spreken over de McDonalds. Iedereen is hierbij uitgenodigd om ook te komen!

Tot slot: helaas nemen we afscheid van onze bestuursleden Jeroen en Steven. De issues van het Dakpark vergen meer tijd dan zij verwachtten en als kunnen besteden.