De containers zijn verplaatst

De containers zijn verplaatst

Het is al een tijdje de wens van een aantal ‘dakparkers’ om een buitenruimte te creëren met een werkplek. De ruimte tussen de containers bleek daarvoor geschikt. Na de realisatie van het nieuwe kippenhok achterin de Buurttuin wilden we de indeling van dat deel veranderen.

Rollend naar de nieuwe plaats

De containers zijn afgelopen dinsdag 27 december op het Winters Werkfeest met vereende krachten verplaatst richting de buitenste heg. Loes, Haci, Michelle, Janette, mevrouw Yahyaoui, haar neef, Julia en wie er maar per ongeluk in de buurt was 😉 hebben hun schouders eronder gezet en de containers met louter spierkracht, rollend over palen, op hun nieuwe plek gezet. In de volgende fase gaan we de werkplek creëren.

Niet alleen containers verplaatst

De ontmoetingsruimte werd opgeruimd door o.a. Saadet, Marjan, Ruben, Julia en Keziban en de spullen zijn grotendeels geïnventariseerd. Keziban bakte lekkere appelbroodjes en Julia en Ruben hadden oliebollen mee. Marjan bakte een heerlijke appelcake (met tijm uit de Buurttuin) en Jenneken maakte een zalige pompoensoep. We sloten de dag af met glühwein of warm appelsap bij een vuurtje.

Op de hoogte blijven?

Heb je het Winters Werkfeest gemist? In onze agenda kun je zien wat er in de Buurttuin te doen is en wanneer we op het Dakpark werken. Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zie hieronder: