Bedankt voor de mooie jaren!

Bedankt voor de mooie jaren!

Beste vrienden van het Dakpark, vrijwilligers, bewoners en partners,

Per 1 juli ben ik niet meer werkzaam voor Stichting Dakpark. Na zes intensieve jaren is het tijd voor iets anders!

Negen jaar geleden begon ik als vrijwilliger bij Vrienden van het Dakpark, wat in 2013 resulteerde in de oprichting van de stichting. Het is een enorm avontuur geweest, vol hobbels en horders, met diepte- en hoogtepunten (letterlijk en figuurlijk!) maar waarbij ik vooral ontzettend veel mooie mensen heb leren kennen. Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de samenwerking en deze boeiende tijd.

Een boeiende en leerzame tijd ook, en niet alleen voor mij! DuurzaamDoor (programma RVO) vroeg aan ons de belangrijkste “lessons learned” te delen. Voor mij een mooi moment om als laatste acties voor stichting Dakpark mijn ervaringen van afgelopen jaren te laten zien middels een film en een artikel: hier te lezen en te bekijken.

Als wijkbewoner neem ik geen afscheid, maar zeg ik graag: “tot op het Dakpark!”

Ook Marieke Odekerken bedankt voor het maken van deze mooie foto van mij op het Dakpark!