Vrijwilligers gezocht voor Camping

Vrijwilligers gezocht voor Camping

Camping De Konijnenberg zoekt vrijwilligers!
Van 1 tot 3 juni is Dakpark Camping De Konijnenberg weer open! Je kunt er ouderwets kamperen en spelletjes doen, in de hot tub bijkomen of gezellig aanschuiven bij het kampvuur. Heel tof, maar: hiervoor hebben we jouw hulp hard nodig!


Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers. Ben/ken jij iemand die het leuk vindt om mee te bouwen aan deze unieke camping op het grootste dakpark van Europa? Neem dan contact op met hetty@dakparkrotterdam.nl of bel 06 8120 1654.

Wat krijg je ervoor terug? Vrijwilligers mogen gratis kamperen en mee-eten! Plus: van donderdag op vrijdag testen we met de vrijwilligers de camping alvast uit door te slapen. Exclusief!

Klussers en knutselaars
Heb jij twee rechterhanden? We zoeken handige mannen en vrouwen die in de weken voor de camping dingen voor de inrichting maken! Denk: bordjes, toegangspoort, uitleendouche, decoratie voor het hek etc.


Bouwers en sjouwers
Donderdag en vrijdagmorgen bouwen we de camping op: dan plaatsen we tenten, hekwerk, verlichting en inrichting. Zondag wordt alles weer netjes opgeruimd en afgevoerd. Ook tijdens het kamperen zijn er regelmatig ombouwklusjes.

Vuurstokers en badmeesters
Je zorgt dat de kampvuren en fakkels op de camping doorlopend en veilig branden. En je stookt het hout van de hot tub: een leuke uitdaging om het niet te heet of te koud te maken voor de badderaars. Daarbij let je natuurlijk ook op de veiligheid!

Receptionisten
Een goede ontvangst hoort bij een camping: misschien met jouw glimlach? Je schrijft de
kampeerders in, handelt betaling af en vertelt ze nuttige en leuke dingen over de camping. Ook zullen er allerlei vragen gesteld worden – jij gaat op zoek naar het antwoord!

Barmannen/vrouwen
Je bent het gezicht van de campingbar. Overdag verkoop je koffie, ‘s avonds drankjes en kleine hapjes. Heel gezellig!

Scharrelaars
Een camping runnen? Dat is een kwestie van een heleboel onverwachte brandjes blussen – figuurlijk gezien. Gelukkig ben jij inventief; als een echte MacGyver ben je bereid te helpen met allerlei klusjes.

Schoonmaak
Het sanitair bijhouden, een boodschapje halen, terrein aankleden, hier en daar een handje helpen – dat is jouw taak. En daarmee draag je bij aan een gezellige tijd!

Muzikanten
Wil jij de sfeer neerzetten bij een kampvuur? Neem je instrument mee. Misschien wordt het wel een jamsessie…


Alle rollen kunnen worden gecombineerd. Staat jouw heldenrol er niet bij en wil je op een andere manier helpen, laat het ons dan weten!
Heb je interesse?
Zijn wij blij mee! Neem contact op met hetty@dakparkrotterdam.nl of 06 81201654