Groengroep is jarig

Groengroep is jarig

Groengroep-verjaardag op 5 juli vanaf 19:00 uur in de Buurttuin.

De Groengroep is jarig en viert dat zoals ieder jaar op de eerste woensdag van juli. Tien jaar geleden, op 3 juli 2013, startte een groep bewoners onder de verwonderde maar enthousiaste begeleiding van aannemer Boonstoppel op een nog onaf park met schoffelen. Tussen hekken en langs stukken piepschuim met folie maakten we het talud, dat nu het barbecue veld achter de Buurttuin is, onkruid vrij. Het stond vol met zogenaamde pioniers (vooral Melde en Brandnetels). Dat voelde goed, dus bleven we dat doen. Eerst met aannemer Hoek en nu met aannemer Donkergroen; 10 jaar iedere week 2 uur met gemiddeld ruim 7 deelnemers. Daar zijn we best trots op!

We vieren de Groengroep-verjaardag op woensdagavond 5 juli in de Buurttuin. Vanaf zeven uur ‘s avonds werken we eerst een uurtje aan de haag langs de Hudsonstraat. Vanaf acht uur is het feest met een hapje – drankje – babbeltje!

Leuk als je ook komt! Helemaal als je ooit mee schoffelde.

En dan nog even dit: afgelopen zaterdag (1 juli) was de laatste Groengroep voor de zomerstop. Tot en met 19 augustus wordt er niet gewerkt maar wees gerust: op 26 augustus starten we weer met frisse zin.