Dakparkcafe 2015

Dakparkcafe 2015

Tijdens het Dakparkcafe waren er veel bijzondere momenten. Hier een link naar de presentatie en hieronder een korte samenvatting.

Alle verschillende vrijwillers, zoals de groengroep, de schapendames, de gidsen, de toezichtouders, Hetty van de Kiosk vertelden kort wat zij de afgelopen tijd gedaan hebben.
Zo stelde ook het nieuwe bestuur van Stichting Dakpark zich voor en heeft Steven Stolk de Koers van de Stichting toegelicht. Daarbij is er een convenant getekend met Stichting Buurtouders voor een nog betere samenwerking. De bestuursleden die afscheid namen hebben een toepasselijk cadeau gekregen: een appelboom met maar liefst 5 verschillende soorten appels. Deze wordt vanavond in de Buurttuin geplaatst.

Daarnaast kreeg Stijn wel een heel bijzonder cadeau, namelijk een Erasmusspeld. Dit is een onderscheiding die in 1979 door de gemeente Rotterdam werd ingesteld en wordt uitgereikt aan personen die zich lange tijd op sociaal, cultureel, economisch of sportief gebied verdienstelijk hebben gemaakt voor de Rotterdamse samenleving. Stijn heeft zich meer dan 15 jaar op vrijwillige basis ingezet voor het Dakpark.

Ook kreeg hij de gouden schoffel omdat we hopen dat hij zich nog 15 jaar wil inzetten bij de Groengroep…
Rowena nodigde iedereen uit om zo 4 okt te komen proeven, helpen of koken bij Koken in het Groen
Jur Verbeek deelde mee dat er voor 1 jan 2016 een lift aan de Vierhavenstraat-kant naar het Dakpark zal zijn.
Manon nodigde iedereen uit om 6 okt. mee te denken over de ontmoetingsruimte in de Buurttuin (daarover binnenkort meer informatie)

En tot slot deelde Hoek Hoveniers een werkjas uit met daarop het nieuwe logo aan alle vrijwilligers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *