Contact

ROUTEBESCHRIJVINGCONTACT OPNEMENKLACHTEN

 

ROUTEBESCHRIJVING

Hoe kom ik het Dakpark op?
Aan de kant van de woonwijk is het park op vele manieren te bereiken. Bij iedere straat is er een toegang met trappen en schuine paden. Deze paden zijn relatief stijl. Ook via Marconiplein of Hudsonplein kan je het park op. Aan de kant van de winkels (Vierhavenstraat), ter hoogte van de Kwantum, kun je de trap of de lift nemen. Deze lift komt uit in het Parkrestaurant (de grote kas) en is open vanaf 12.00uur.

Met het openbaar vervoer
Het Dakpark ligt tussen metro/tramstation Marconiplein en het Hudsonplein aan de Vierhavensstraat in Rotterdam-West en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tram 4 en 8, de bus 42 en 53 en de metro stoppen allemaal op het Marconiplein. Het Dakpark ligt op slechts vijf minuten lopen.

Met de auto
Via A20 de afslag Spaanse Polder (12), richting Rotterdam West. Bij de stoplichten rechtdoor richting Marconitorens. Na 300 meter linksaf richting Parkeergarage Dakpark.

Parkeren
Het Dakpark is het dak van een parkeergarage met daaronder het winkelcentrum BigShops. De supergrote parkeergarage is te bereiken via de parallelweg van de Vierhavenstraat, in twee richtingen in te rijden. Er is altijd plek! De BigShops bestaan uit zo’n 18 winkels. Ga naar website.

 

 CONTACT OPNEMEN

Vragen? Ideeën? Aanmelden?

We horen het graag allemaal. Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

 KLACHTEN

Klacht indienen of melding doen?

Bel (gratis) telefoonnummer 14010 of meld het via www.buitenbeter.nl

Mocht de lift niet toegankelijk zijn, dien dan een klacht in. De restauranteigenaren zijn verplicht de lift beschikbaar te stellen aan iedereen vanaf 12.00 uur. Omdat gebleken is dat deze situatie veel problemen geeft komt er een tweede lift in 2016. Let op: je komt wel midden in het Parkrestaurant uit, dus hou hier rekening mee!

In de zomer is vaak de watertrap kapot. Dit zorgt voor veel teleurgestelde gezichtjes. De meest voorkomende reden is het gebruik van waterballonnen waardoor het filter verstopt raakt en de watertrap kapot gaat. Daarom: sta het spelen met waterballonnen niet toe!

Ziek dier? Veel vuil? Dingen kapot? Ook dan is het fijn dat dit gemeld wordt!