Wat en waar

Hoe kom ik het Dakpark op?
Aan de kant van de woonwijk is het park op vele manieren te bereiken. Bij iedere straat is er een toegang met trappen en schuine paden. Deze paden zijn relatief stijl. Ook via Marconiplein of Hudsonplein kan je het park op. Aan de kant van de winkels (Vierhavenstraat), ter hoogte van de Kwantum, kun je de trap of (in sommige gevallen) de lift nemen. Deze lift komt uit in het Dakpark Restaurant (de grote kas) en is open vanaf 9.00uur.

Met het openbaar vervoer
Het Dakpark ligt tussen metro/tramstation Marconiplein en het Hudsonplein aan de Vierhavensstraat in Rotterdam-West en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tram 4 en 8, de bus 42 en 53 en de metro stoppen allemaal op het Marconiplein. Het Dakpark ligt op slechts vijf minuten lopen.

Met de auto
Via A20 de afslag Spaanse Polder (12), richting Rotterdam West. Bij de stoplichten rechtdoor richting Marconitorens. Na 300 meter linksaf richting Parkeergarage Dakpark.

Parkeren
Het Dakpark is het dak van een parkeergarage met daaronder het winkelcentrum BigShops. De supergrote parkeergarage is te bereiken via de parallelweg van de Vierhavenstraat, in twee richtingen in te rijden. Er is altijd plek! De BigShops bestaan uit zo’n 18 winkels. Ga naar website.