Contact

Vragen? Ideeën? Aanmelden als vrijwilliger? Een gids boeken?

Als buurtinitiatief staan we graag open voor ieders mening en idee. Heb je een vraag, wil je iets kwijt, heb je een goed idee of kom je graag meehelpen of wil je rondgeleid worden? Mail naar onderstaand adres en we proberen zo snel mogelijk op je bericht te reageren.

contact@dakparkrotterdam.nl

 


Openingstijden Dakpark

Het Dakpark is van april t/m september geopend van 7:00-23:00u en van oktober t/m maart van 7:00-21:00u.
Voor het openen van de hekken werken we samen met Stichting Ontmoeting.
Zij begeleiden dak- en thuislozen naar regulier (vrijwilligers)werk. Cliënten die werktrajectbegeleiding van Ontmoeting krijgen, hangen niet langer op straat of zitten niet langer geïsoleerd thuis, maar hebben een zinvolle dagbesteding waarmee ze een bijdrage leveren aan hun omgeving. Het dagelijks openen van het park, zodat wij er met zijn allen iedere dag weer gebruik van kunnen maken is daar onderdeel van. Mocht het toch voorkomen dat je het park na 7:00u ’s ochtends nog op slot vindt, laat het ons dan z.s.m. weten via bovenstaand mailadres. We doen er dan alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen.

 

Werk mee aan een mooi park

Fijn dat je het Dakpark gebruikt voor ontspanning, maar help mee om het park netjes te houden. Ruim de spullen die je meebracht ook weer op. Zijn de prullenbakken op het Dakpark vol, gebruik dan de grote containers die net buiten het Dakpark staan.

Melding?
Heb je een melding over de faciliteiten of het openbaar gebruik van het Dakpark, een ziek dier of vuil, meld dit dan via het loket van Gemeente Rotterdam of via de BuitenBeter-app.

In de zomer is de watertrap nog wel eens kapot. De watertrap zorgt voor veel plezier, maar de techniek is kwetsbaar. Voorkom storing en teleurgestelde gezichtjes. De meest voorkomende reden voor storing is het gebruik van waterballonnen, waardoor het filter verstopt raakt en de watertrap kapot gaat.