Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geannuleerd: Natuurwerkdag

7 november 2020, 11:00 tot 15:00

Zaterdag 7 november doet de Groengroep van het Dakpark weer mee met de landelijke Natuurwerkdag. Snoeien van de hortensia`s rond de speeltuin staat op het programma. Op het Dakpark staan verschillende soorten hortensia`s die allemaal net een beetje anders gesnoeid worden. Wil jij wat leren over het snoeien en onderhouden van hortensia’s, doe dan kosteloos mee.

Marco Vos van groenaannemer Donkergroen geeft toelichting bij de verschillende soorten en snoeiwijze. Daarna gaan we snel aan de slag, het geleerde in de praktijk brengen. Door meteen te oefenen, kan je het geleerde ook in eigen tuin toepassen. We hebben schapenkophortensia`s, eikenblad- en de bekende boerenhortensia staat er in verschillende kleuren. We zullen ook nieuwe planten bijplaatsen op de kale plekken en we verwerken ons eigen groenafval weer op de composthoop. Al met al een heel klus waar we graag wat hulp bij krijgen. Deze workshop wordt aangeboden in het kader van de Nationale Natuurwerkdag.

Datum: Zaterdag 2 november
Tijd: 9:45 uur verzamelen op de Buurttuin op het Dakpark
10-14 uur workshop
Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd
Graag hier aanmelden

Je vind de Buurttuin op het park links van de trap ter hoogte van de kruising de Hudsonstraat met de Catharina Beersmansstraat.

Gegevens

Datum:
7 november 2020
Tijd:
11:00 tot 15:00