Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Op avontuur door de fruithaag

4 oktober 2020, 15:00 tot 19:00

Op het fruit- en avonturenpad is veel te ontdekken. Er staan allerlei bomen en planten waar lekkere appels, peren en bessen aan groeien. Klinkt goed! Maar… er staan ook prikkelende brandnetels. Er zijn konijnenholletjes waar je in kunt vallen en boomstronken waar je over kunt struikelen. En dan kun je ook nog eens scharrelende kippen tegenkomen. Maar hé, je zoekt avontuur en dan hoort dat erbij. Doe mee en zet je zintuigen op scherp!
 
Aansluitend bij hét officiële afscheidsfeest van Let’s Get Physical – de beeldenroute met Atelier Van Lieshout kunstwerken door Rotterdam West – kunnen kinderen op zondag 4 oktober in de Buurttuin op avontuur. Tussen 13.00 en 17.00u kun je in een groepje, met mama/pappa of op eigen houtje op pad door de fruithaag. Bij de start krijg je een aantal vragen mee, waarnaar je op zoek kunt gaan tijdens je wandeling.
 
Tijd: 13.00 – 17.00u
Aanmelden niet nodig, kom gewoon lekker langs.
De Buurttuin vind je op het park tegenover kruising Hudsonstraat en de Catharina Beersmansstraat.

__

Wil je de hele speurtocht langs de beelden van Atlier Van Lieshout doen, zie dan onder:
Ga met een speurtocht dwars door de tentoonstelling en doe mee aan spannende activiteiten bij o.a. het Dakpark en de Voedseltuin. Dit is je allerlaatste kans om de beeldenroute te bekijken! Het beeldenpark is net een speeltuin: verdwaal in de Anusbar, verstop je in de Weltmeister en beklim de poeptoren Excrementus Megalomanus. En ontdek of jij ook kunstenaar bent met de kleurplaat getekend door Joep Van Lieshout. De Kinder Finissage is gratis toegankelijk en in het bijzonder geschikt voor kinderen t/m 12 jaar. Registratie aan de deur: Keileweg 18.

Gegevens

Datum:
4 oktober 2020
Tijd:
15:00 tot 19:00