Wat en waar

PLATTEGROND RONDLEIDINGEN EN LEZINGEN LOCATIE HUREN

 

PLATTEGROND

Kom genieten van het Dakpark! Door zijn 9 meter hoogte heb je prachtig uitzicht over de haven en heel mooie zonsondergangen. Lekker zonnebaden en barbecueën, terwijl de kids aan het spetteren zijn. Of trek je terug in de WarmteKamer, met de geur van kruiden. Het waait hier altijd net wat harder, dus neem je vlieger mee. En de vele trappen? Die zijn ideaal voor een goede workout!

HOE KOM IK HET DAK OP?

BIGSHOPS & PARKEREN

PARKRESTAURANT ROTTERDAM

HONDEN
DE WATERTRAP

KIOSK & LEUKE WORKSHOPS

DE WARMTEKAMER

SPEELTUIN BOTU
BBQ’EN

BIJZONDERE TUINEN

DE BUURTTUIN

SCHAPEN
 RONDLEIDINGEN & LEZINGEN

Het Dakpark is bijzonder interessant, met name ook voor overheden, woningbouwcorporaties, bedrijven, instellingen, studenten, architecten, hoveniers, onderzoekers, nationaal en internationaal…

BOEK EEN RONDLEIDING of
NODIG EEN SPREKER UIT

Leer van het Dakpark en laat je inspireren: hoe bouw je een echt PARK op een DAK? Hoe realiseer je een (supergrote) wens als bewoners? Hoe verbind je alle betrokken stakeholders bij een project? Hoe hou je bewoners langdurig betrokken (realisatie Dakpark duurde 15 jaar)? En werkt ‘Right to Cooperate’, de nauwe samenwerking tussen stichting, aannemer en stad? Wat zijn onze ambities, welke challenge gaan we aan? Zo maar een greep uit onze Leerarena.

NU BOEKEN

 LOCATIE HUREN

Feestje? Borrel? Besloten activiteit? Het Dakpark is natuurlijk een prachtige locatie voor speciale gelegenheden. Een unieke locatie met geweldig uitzicht en bijzondere zonsondergangen.

HUUR DE WARMTEKAMER

De WarmteKamer is een buitenkamer, een ommuurde tuin waar de sfeer intiem is. Deze tuin is normaal gesproken gesloten. Ideaal voor allerlei feestjes, workshops en bijeenkomsten. Deze locatie is te huur, met levering van diverse benodigdheden voor klein tot groot gebruik. Denk aan: elektra (aggregaat), verlichting, bbq, vuurkorven, statafels, partytent, wc etc.

MEER INFORMATIE OPVRAGEN