Wat en waar

PLATTEGROND RONDLEIDINGEN EN LEZINGEN LOCATIE HUREN

 

PLATTEGROND

Kom genieten van het Dakpark! Door zijn 9 meter hoogte heb je prachtig uitzicht over de haven en heel mooie zonsondergangen. Lekker zonnebaden en barbecueën, terwijl de kids aan het spetteren zijn. Of trek je terug in de WarmteKamer, met de geur van kruiden. Het waait hier altijd net wat harder, dus neem je vlieger mee. En de vele trappen? Die zijn ideaal voor een goede workout!

HOE KOM IK HET DAK OP?
BIGSHOPS & PARKEREN
PARKRESTAURANT ROTTERDAM
HONDEN
DE WATERTRAP
DE WARMTEKAMER
SPEELTUIN BOTU
BBQ’EN
BIJZONDERE TUINEN
DE BUURTTUIN
SCHAPEN

 


RONDLEIDINGEN & LEZINGEN

Het Dakpark is bijzonder interessant, met name ook voor overheden, woningbouwcorporaties, bedrijven, instellingen, studenten, architecten, hoveniers, onderzoekers, nationaal en internationaal…

BOEK EEN RONDLEIDING of
NODIG EEN SPREKER UIT

Leer van het Dakpark en laat je inspireren: hoe bouw je een echt PARK op een DAK? Hoe realiseer je een (supergrote) wens als bewoners? Hoe verbind je alle betrokken stakeholders bij een project? Hoe hou je bewoners langdurig betrokken (realisatie Dakpark duurde 15 jaar)? En werkt ‘Right to Cooperate’, de nauwe samenwerking tussen stichting, aannemer en stad? Wat zijn onze ambities, welke challenge gaan we aan? Zo maar een greep uit onze Leerarena.

NU BOEKEN