Meedoen

WERKEN BIJVRIJWILLIGER WORDEN?SAMENWERKENONZE PARTNERSONZE SPONSOREN

 

Direct meedoen? Dat kan!

De GroenGroep tuiniert van op zaterdagochtend, van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden is niet nodig, loop 10 minuten van te voren bij Buurthuis de Bolder binnen (Zeilmakersstraat 59) en maak vrijblijvend kennis. Let op: check regelmatig onze agenda voor de zomer- en winterstops.
 

 WERKEN BIJ

VACATURES

Op dit moment hebben we geen betaalde vacatures.

PROJECTEN

We werken in principe zoveel mogelijk met vrijwilligers. Soms zijn er projecten die we uitbesteden aan ondernemers/zzp’ers. Op dit moment zijn er geen projecten waarvoor geoffreerd kan worden.

STAGE LOPEN?

Denk jij dat je met jouw studie en stageopdracht iets voor het Dakpark kunt betekenen? Laat het ons weten.

 VRIJWILLIGER WORDEN?

Het Dakpark kan niet zonder vrijwilligers!

 
Zonder hen zouden bijvoorbeeld de tuinen minder mooi zijn, het park viezer, zouden er geen schapen zijn en veel activiteiten konden we niet gratis aanbieden.

Je inzet is dus zeker niet voor niets. Bovendien is buiten in het groen bezig zijn goed voor je gezondheid. Verder bieden we je: een gezellige club mensen en kennis & kunde. We hebben verschillende vrijwilligerteams, dus hopelijk zit er iets tussen wat je aanspreekt.

Op dit moment zoeken we:
 
Vacature GroenGroep

 SAMENWERKEN OF EEN GOED IDEE?

Mensen inspireren iets te gaan doen, dingen uit te proberen, een idee uit te werken: dat is een van de doelstellingen van Stichting Dakpark. Dat kan als ondernemer, maar ook gewoon als bewoner. Wij helpen je daarbij waar nodig. Ook het creëren van ontmoetingen vinden we belangrijk. Daarbij is samenwerken essentieel. Dus maakt niet uit wie je bent of wie je vertegenwoordigt: wij staan altijd open voor goede initiatieven!
 
 
 
 


ONZE SPONSOREN

Ons werk kan rekenen op veel waardering. Ook gecharmeerd van Stichting Dakpark?
Steun ons met
een gift, of boek een rondleiding. Hiermee kunnen we ons werk blijvend voortzetten.