Bewoners geven ideeën voor kop&staart Dakpark

Gepost op 28 oktober 2018
Zaterdag 1 September 2018, De Stichting Dakpark verzorgt de opening van de Rotterdamse Parkenmaand.
De Groenrede wordt uitgesproken door Wim Pijbes en de nieuwe wethouder van Groenlinks Arno Bonte houdt een speech. Het geheel wordt aangekleed met ludieke acts. Tot slot is er een bewonerstafel waar aanbevelingen gedaan kunnen worden voor de ontwikkeling van de Kop en de Staart en verbeterpunten voor het middenstuk.

Afgelopen 1 september werd de Rotterdamse Parkenmaand op het Dakpark geopend, georganiseerd door het Rotterdams Milieucentrum. Na de openingsspeech van wethouder Arno Bont sprak Wim Pijbes de eerste Groenrede uit. Opgevolgd door een prachtig theaterstuk. Ondertussen werkten kinderen aan hun Droompark in het atelier van de Kleurenbende.

Aansluitend organiseerde stichting Dakpark, Delfshaven Cooperatie en de Groene Connectie drie bewonerstafels. Bewoners en ondernemers werden gevraagd hoe zij nadachten over de invulling van de uiteinden van het Dakpark: de Kop & de Staart. Ook over het Dakpark zelf werd gesproken: hoe kan het Dakpark nóg beter en fijner vertoeven zijn? Lees hier de uitkomsten van het boekje: DKPRK boekje bewonerstafels def